Partnereink

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, www.nfu.hu

A Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Irányító Hatósága

 

VÁTI Nonprofit Kft., www.vati.hu

Közreműködő szervezet. Első és második szintű ellenőrzés.

 

NymE-ERFARET Nonprofit Kft., www.erfaret.hu

A NymE-ERFARET Nyugat-magyarországi Egyetem Erdő- és Fahasznosítási Tudásközpont Nonprofit Kft. 2008. óta nyújt kutatás-fejlesztési és innovációs szolgáltatásokat főleg az erdészet és a faipar területén. Alapvető tevékenysége az alkalmazott kutatási eredmények termékekben, technológiákban való megjelenítése, hasznosítása, illetve a technológia transzfer folyamatok segítése, történjen az innováció akár közvetlen ipari megrendelésre, ipari szereplőkkel közösen, vagy a gazdasági társaság saját vállalkozásában. Elsősorban szakmai szempontból, illetve a marketing és disszemináció oldaláról fontos tevékenység a folyóirat illetve könyvszerkesztés és kiadás, ismeretterjesztés. A cég 3D Tech laboratóriumának 3D szkennelési és gyors prototípusgyártási kapacitása révén funkcionális és marketing szempontú termékfejlesztési feladatokat is ellát.

 

Fafeldolgozási, Bútoripari, Rost- és Papíripari Fejlesztési Központ, www.centrumdp.sk

A pozsonyi székhelyű Központ egy nonprofit, politikailag semleges magán egyesülés, melyet négy szervezet hozott létre 1998-ban. A társulás célja stratégiai, konceptuális és előrehaladási k+f programok előkészítése továbbá ezek koordinálása, tudományos és technológiai integrált projektek végrehajtása az alkalmazott (ipari) technológiák területén, együttműködés a szabványosítás fejlesztésében és annak EU-s harmonizációja, vizsgálatok koordinált fejlesztése, a minőségügyi rendszerek alkalmazásának támogatása.


E-könyvtár program

Az envifor.eu oldalon működő elektronikus szakkönyvtár a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében jött ...

Tovább

Használati útmutató

Használati útmutató

Tovább

Gépház üzen

2014.01.08.  Elindult a szószedet

2013.11.14.  Megnyílt az E-Könyvtár

Tovább